Druk bezig

Gepubliceerd op 15 juli 2022 om 12:06

Inmiddels ben ik al weer bijna een maand terug in Nederland en ben ik alweer lekker bezig geweest voor !nclusion. Naast mijn werk bij Philadelphia, beachvolleyballen en andere zomer activiteiten, gaan ook de voorbereidingen achter de schermen voor !nclusion door. 

Op dit moment ben ik vooral bezig met het werven van financiële middelen voor het project. Ook dit is allemaal nieuw voor mij en kost daardoor veel uitzoek werk. En ik heb geen idee wat ik kan verwachten. De eerste bedragen via vrienden, familie en bekenden druppelen langzaam binnen. Dat is fijn om te zien en motiveert om verder te gaan.

Daarnaast probeer ik grotere bedragen binnen te halen via fondsen werving. Dat valt helaas nog niet mee. De eerste aanvragen zijn inmiddels de deur uit. Nu is het afwachten of het financieel gezien wat oplevert voor het project. Nu merk ik hoe belangrijk geld is om iets te kunnen starten. Geld heeft me nooit echt bezig gehouden. Nu is het op eens een belangrijk onderdeel voor het slagen en op kunnen zetten van !nclusion. 

Verder ben ik ondertussen bezig met het uitzoeken van zaken die nodig zijn voor !nclusion en contacten leggen. Dat vind ik een stuk leuker om te doen en zo ontwikkelt !nclusion zich langzaam en wordt het plaatje steeds duidelijker. 

Ook heb ik Light afgelopen maand ontmoet. We hebben een interessant gesprek gehad en heerlijk gelunchte. Het was een inspirerende ontmoeting voor ons allebei. 

Het is nog spannend wanneer er voldoende financiële middelen binnen komen om daadwerkelijk te starten. Maar stapje voor stapje zal dat vast duidelijk worden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.